PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma | H-7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 15. | +36 (72) 503-656 / 28639

PTE Babits Labor Természettudományos Laboratórium

Hírek

Nyáron sem pihennek a tanárok!

A laboratóriumi eszközök, valamint a használatbavételi engedély megérkezése után gőzerővel folytatódik a PTE Babits Gimnáziumi-Egyetemi Labor (GEL) Tanári Csapatának további munkája. A GEL készülő tankönyveinek és munkafüzeteinek kísérleteit, képeit, videorészleteit készítik el a 2014. szeptemberberi kezdéshez. 

tovább olvasom

Laborátadás Kaposváron

2014.05.27-én ismét Kaposváron jártunk, „A természettudományos oktatás módszertanának és eszközrendszerének megújítása Kaposváron”  elnevezésű, és az Európai Unió támogatásával megvalósuló projekt zárórendezvényén. 

tovább olvasom

Virtuális túra a Laborban

Domonkos Bence 12. E osztályos tanulónk jóvoltából virtuális túrát tehetnek a berendezés alatt álló természettudományos labor előadótermében.

tovább olvasom

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolában épülő természettudományos laboratórium önálló honlapján. A TÁMOP - 3.1.3-10/2-2010-0007 pályázat keretében megvalósuló, 270 millió Ft-os beruházás fontos állomásához érkezett.

tovább olvasom

Köszöntő

Minden társadalom múltja, jelenlegi léte, jövője elsősorban attól függ, hogy polgárai mennyire vannak tudatában annak, hogy az ember egy nagyszerű világ parányi része, ahol természeti, társadalmi, erkölcsi törvények szabják meg a lehetőségeket, a kereteket.

tovább olvasom

Rádióbeszélgetés a laborról

Interjú Magasi András igazgatóval, a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola igazgatójával a természettudományos laboratórium építésének hátteréről.

tovább olvasom

Természettudományos Laboratórium

Az Európai Unió 2000-2010 meghatározott oktatási munkaprogramjának természettudományos oktatásra vonatkozó fejlesztési céljaihoz és a meghatározott mérföldkövekhez igazodva szükséges a magyar közoktatásban erősíteni a tanulók természettudományos érdeklődését

tovább olvasom

Megnyitó rendezvény

2012. november 29-én lezajlott a TÁMOP 3. 1. 3 - 10/2  Európai Uniós pályázat keretei közt megvalósuló természettudományos laboratórium kialakításában résztvevő 15 partneriskola alakuló munkaértekezlete.

tovább olvasom