PTE Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Babits Mihály Gimnáziuma | H-7633 Pécs, Dr. Veress Endre u. 15. | +36 (72) 503-656 / 28639

PTE Babits Labor Természettudományos Laboratórium

Tisztelt Látogató!

Szeretettel köszöntjük a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskolában épülő természettudományos laboratórium önálló honlapján. A TÁMOP - 3.1.3-10/2-2010-0007 pályázat keretében megvalósuló, 270 millió Ft-os beruházás fontos állomásához érkezett. A laboratórium külső építkezési munkái, összekapcsolva az iskola bejárati részének felújításával, befejeződtek. Jelenleg a belső szerelési munkákat végzik.

Az építkezéssel párhuzamosan négy tantárgyi munkacsoportban (biológia, fizika, földrajz, kémia) tananyagfejlesztés zajlik, előkészítve a laboratóriumban folyó szakmai munkát. Három - akkreditált - pedagógus képzés keretében iskolánk, és a tizenhárom társult intézmény szaktanárai készülnek fel arra, hogy korszerű módszerekkel és eszközökkel 2014 szeptemberétől valóban színvonalas, a tanulók természettudományos érdeklődését felkeltő, a kreativitásukat kihasználó foglalkozásokat tarthassanak.  
 

Mindezekről részletesen tájékozódhatnak a most megjelenő és folyamatosan frissülő új honlapunkon, melynek elérési lehetőségei:
labor.babits.pte.hu    közvetlenül, illetve a
babits.pte.hu            iskolai honlapról


Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat és észrevételeiket köszönettel várjuk.